1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. If you are not receiving an email confirmation after registering your account, send an email to SimsVIPContact@Gmail.com with your registered username, and we will validate your account.
    Dismiss Notice

Custom Content Not Working

Discussion in 'Technical Discussion' started by deathbeyball, Oct 20, 2015.

  1. deathbeyball

    deathbeyball

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have spent multiple hours working on fixing this problem but nothing is working. So, I have over 1,000 pieces of custom content downloaded, and only about 1/4 shows up. And sometimes, it just erases half, or more of the sims body! I don't have any sub-folders inside sub-folders, so i don't know why this is happening. :cry:
     
  2. Kit

    Kit Mommy Mode Staff Member

    Messages:
    731
    Likes Received:
    715
    Trophy Points:
    10
    The custom content that hides the Sims' bodies is just bad CC unless it's meant to. I can't provide too much assistance unless I actually see a screenshot. Sub-folders shouldn't be an issue since they changed the Resource.cfg a while ago to include them. Are you making sure to unzip the packages?
     
  3. lunasakus02

    lunasakus02

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    heEEeeEy!! mE too!! only the hair & a skirt showed up in my game. Eventhough this notice(?) shows up. upload_2015-10-21_21-52-16.png

    and here's my mod folder. i alrdy unzip every rar file...
    upload_2015-10-21_22-8-32.png
    and my resource is:
    Priority 500
    PackedFile *.package
    PackedFile */*.package
    PackedFile */*/*.package
    PackedFile */*/*/*.package
    PackedFile */*/*/*/*.package
    PackedFile */*/*/*/*/*.package
     
  4. Kit

    Kit Mommy Mode Staff Member

    Messages:
    731
    Likes Received:
    715
    Trophy Points:
    10
    @lunasakus02 It is possible that somebody actually used the same instance id as another piece of content or that it's just faulty. You could try using the Mod Conflict Detector and see what you can find.
     
  5. deathbeyball

    deathbeyball

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am unzipping the packages, and here are some screenshots of whats happening:
    upload_2015-10-23_3-36-23.png
    upload_2015-10-23_3-38-59.png
    upload_2015-10-23_3-44-39.png
     
  6. Kit

    Kit Mommy Mode Staff Member

    Messages:
    731
    Likes Received:
    715
    Trophy Points:
    10
    @deathbeyball I had some of these as well. I just chalked it up to bad CC. I could be wrong of course, but I didn't keep them in my game.
     
  7. deathbeyball

    deathbeyball

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    @Kit okay i'll delete them, but how about the problem of the cc just not showing up?
     
  8. Kit

    Kit Mommy Mode Staff Member

    Messages:
    731
    Likes Received:
    715
    Trophy Points:
    10
    Could you give me an example? A link to the CC and I can test it in my game?
     
  9. deathbeyball

    deathbeyball

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  10. deathbeyball

    deathbeyball

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

Share This Page